Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

KATI ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ




   Tι είναι  αυτές οι γραμμώσεις ;;
   Mήπως είναι εναιωρήματα βαρίου, αλουμινίου και πολυμερών ινιδίων πυριτίου ;
   που απελευθερώνονται  κατά  χιλιάδες τόνους  από αεροσκάφη με ειδικό εξοπλισμό

  



Οι κυβερνήσεις, όταν ερωτήθηκαν  από πολίτες η οργανώσεις: γενικά αγνόησαν το εώτημα (Ιταλία, Γαλλία) η όταν απάντησαν  πρόβαλαν σαν αιτιολογία  ότιεντάσσονται στο πρόγραμμα ερευνών για το φαινόμενο του θερμοκηπίου (ΗΠΑ).
Μάλλον πειραματίζονται  στον τρόπο ελέγχου του κλίματος.

Η ικανότητα ελέγχου του κλίματος ισοδυναμεί με την κατοχή ενός όπλου μαζικής καταστροφής αείρως πιό  ισχυρού και αποτελεσματικού από τα πυρηνικά όπλα:
  • τα πυρηνικά όπλα καταστρέφουν και μολύνουν τα πάντα με ακτινοβολία  στην περιοχή δράσης τους: τα έμβια όντα, την  χλωρίδα, τον υδροφόρο ορίζοντα
  • η ξηρασία, οι πλυμμήρες, οι κυκλώνες καταστρέφουν μόνο τα έμβια όντα, αφήνουν όμως ανέγγιχτες τις πλουτοπαραγωγικές πηγές, στην διάθεση των "κυριάρχων του κλίματος". Η δράση του όπλου δεν μπορεί να διακριθεί από μια φυσική καταστροφή.










Στην  περίπτωση που δεχθούμε, ότι αποσκοπώντας στην  μετεωρολογική  παρέμβαση και μόνο  ψεκάζονται  οι προαναφερθείσες χημικές ουσίες, αυτές απελευθερούμενες στην ατμόσφαιρα είναι πολύ επικίνδυνες για την υγεία. Αυτό συμβαίνει διότι:
  • όλες προκαλούν αναπνευστικά προβλήματα
  • τα πολυμερή είναι ινίδια πυριτίου και η εισπνοή πυριτίου προκαλεί την σιλίκωση
  • η σκόνη ααλουμινίου βραχυπρόθεσμα επιδρά στην μνήμη και την ικανότητασυγκέντρωσης, μακροπρόθεσμα προκαλεί συμτώματα παρόμοιαμε την νόσο Alzheimer
  • η σκόνη βαρίου προκαλεί κόπωση και καταστολή του ανοσοποιητικού συστήματος, αυξάνοντας την πιθανότητα νόσησης.
Για να μπορέσουμε να  διακρίνουμε  την πραγματικότητα της απειλής  από την  αυταπάτη της υπερβολής και το σύμπλεγμα της συνωμοσιολογίας  επιβάλλεται  εγρήγορση  και  αναζήτηση στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας τους όρους  "Scie chimiche"  και "Chemtrail".

Στο  youtube υπάρχουν πολλά σχτικά κλιπ και ειδικότερα ένα πολύ κατατοπιστικό ως προς τον τρόπο διάκρισης των απλών και αθώων συννέφων συμπύκνωσης (contrail), που παράγονται από τα αεροσκάφη  σε συγκεκριμένες ατμοσφαιρικές συνθήκες, από τα χημικά ίχνη (chemtrail), ου χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο του κλίματος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου