Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Recep Tayyip......o μεγαλοπρεπής !!

Ο  Ερντογάν  επισκέφθηκε το Βερολίνο την 31.12.2012

Η επίδειξη  ισχύος της ανερχόμενης  δύναμης απέναντι  στην ηγεμονίδα  της Ευρωπαϊκής Ενωσης υποθαθμίσθηκε από τα περισσότερα μέσα. Τα εγκαίνια  της μεγαλύτερης τουρικής πρεσβείας υποδηλώνει  την σημασία που προσδίδει η τουρκική ηγεσία  στην αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού  πολιτογραφημένων Τούρκων δεύτερης  γενιάς.

Στην Ελλάδα, οι Ελληνες πολίτες  της Δυτικής Θράκης που χρησιμοποιούν την τουρκική  γλώσσα  και μουσουλμάνοι ως προς το δόγμα της πίστης  τελούν σε  καταστολή και  περιμένουν  να ανακι- νηθεί  επίσημα  στις δυτικοευρωπαϊκές δημοκρατίες η συζήτηση αυτοκαθορισμού και αυτοδιοίκησης  των πληθυσμιακών ομάδων  των χωρών του Μαγρεμπ από την μια (σε χώρες όπως η Γαλλία)  και της Τουρκίας  (στην Γερμανία), που έχουν κοινές ρίζες, μητρική γλώσσα και θρήσκευμα.  Πάντως  στην Ελλάδα, όπου είναι η πρόδειλη  η απουσία κάθε έννοιας  συνειδητότητας  και λογικής (βλέπε καφενείο η βουλή), η προετοιμασία γίνεται  οχι με πολιτικά κριτήρια αλλά  με  συναισθηματισμό θηλασμό  από πληθωρικούς μαστούς  τουρκικού μεγαλοαστικού μεγαλείου  αλλά  και του γίγαντα της πεφω- τισμένης  δεσποτείας,  του μεγαλοπρεπούς   Σουλεϊμάν. Ο ελληνικός παλιμπαιδισμός  σε πλήρη ανάπτυξη.


Η φοβερή και τρομερή Μέρκελ  έκανε τουμπεκί (για  να χησιμοποιούμε και τούρκικα τυγχάνοντες τουρκικής τηλεπαιδείας και ηδυπαθείας) όταν ο Ερντογάν βάφτισε  την Κύπρο , κράτος μέλος της ΕΕ, Δυτική Κύπρο. Δήλωσε χαρακτηριστικά:  " H ένταξη της Δυτικής Κύπρου αποτελεί λάθος  και συνεχίζεται".

Οπως αναφέρει  σε ανάρτηση του blog  "Geolitico"  o δημοσιογράφος κ. Guenther Lachmann, o Ερντογάν  σε προηγούμενη επίσκεψη του στην Κολωνία πριν από ένα  χρόνο  δήλωσε:
" Δουλεύατε  αδιάκοπα αλλά συνάμα προσπαθήσατε να κρατήσετε την ταυτότητα σας, τον πολιτισμό, τις παραδόσεις, Επί 47 έτη τα μάτια και τα αυτιά σας είναι στραμένα στην Τουρκία. Διατυπώνονται επικρίσεις ότι δεν έχει γίνει σε ικανοποιητικό βαθμό η αφομοίωση σας στην κοινωνία στην οποία μετέχετε. Κανείς όμως δεν έχει το δικαίωμα να ζητήσει την υποτακτική ενσωμάτωση  σας. Αυτό αποτελεί έγλημα κατά της ανθρωπότητας."

Ο νεοτουρκικός τύπου Νταβούντογλου και Ερντογάν γεωπολιτικός αυτοπροσδιορισμός  τάσσεται υπέρ της διατήρησης  των τουρκικών ηθών  και της γλώσσας  (για αυτό πρέπει το τηλεοπτικό κοινό των νεοπτώχων Ελλήνων και υποτακτικών ραγιάδων να αποκτήσει οικειότητα  με της λαρυγγοφωνίες της  Αϊσέ) . Ο  Ερντογάν καλεί τους τουρκογενείς πληθυσμούς (στην Γερμανία  τουρκική κοινότητα 3 εκατομμύρια ψυχές ) να αναλάβουν πολιτική δράση.

" Γιατί να μην εκλέγουμε δημάρχους σην Γερμανία, την Ολλανδία, στο Βέλγιο. Γιατί να μην έχουμε αντιπροσώπευση στα κόμματα, τα τοπικά και το ευρωπαϊκό  κοινοβούλιο. Πάρτε παράδειγμα τις προεδρικές εκλογές  στις ΗΠΑ, τι ρόλο παίζουν οι πολυπολιτισμικές κοινότητες".

Εχουν άραγε γνώση οι φύλακες (Θράκη!!!)

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου