Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Eπιλεγμένα τεύχη του γερμανικού περιοδικού "Ιmplosion"

Το  να καταπιασθεί  κάποιος  με την μελέτη της  επενέργειας  των συμπυκνωτικών δυνάμεων  της  ενδόρρηξης  σε  αντιδιαστολή με την ενέργεια που  εκλύεται  από την έκρηξη  αποτελεί μεγίστη πρόκληση σε όποιον  χρησιμοποιεί μόνο  συμβατική ορολογία της φυσικής , της χημείας και της  βιολογίας χωρίς να μπορεί να διακρίνει τις  βιοδυναμικές  μορφές κίνησης.
Βασικός   πρωταρχικός  εκφραστής της  θεωρίας  και των  εφαρμογών που βασίζονται   στην  φυσική μορφή της ζωντανής ενέργειας του στροβιλισμού  υπήρξε ο  Βίκτωρ Schauberger .  Ξεκινώντας  από  της βαθιάς επιστημονικής ανάλυσης παρατηρήσεις του  σχετικά με τον τρόπο που λειτουργούσαν  οι ροές του νερού στη φύση  διατύπωσε την επαναστατική υδροδυναμική  θεωρία παραγωγής ενέργειας από στροβιλισμό με τις  "μηχανές ενδόρρηξης" (implosion engines) .
Οι  δημοσιεύσεις  και οι ομιλίες του   σε  συνδυασμό  με τον παρορμητικό και ασυμβίβαστο του χρακτήρα  προκάλεσαν την αντίδραση  κιι τον  φθόνο  του επιστημονικού κατεστημένου, το  οποίο  αδυνατούσε να  αντιληφθεί  ότι η  συντονισμένη προσπάθεια υλοποίησης   των ρηξικέλευθων θεωριών  με τις οποίες ήθελε να αλλάξει τον κόσμο πιθανόν να  μας  είχαν  αποτρέψει  από  το περιβαλλοντολογικό αδιέξοδο  στο  οποίο έχουμε περιέλθει.. 

Ουσιαστική και βαθειά προσέγγιση  στον βίο και πολιτεία της μεγάλης αυτής διάνοιας μπορεί να γίνει μέσω  του  καταπληκτικόυ  βιβλίου  με τίτλο " Φυσικές μορφές της ζωντανής ενέργειας" (1995) του  συγγραφέα  ερευνητή Κάλουμ Κόουτς  που άναλύει  σε πρωτόγνωρο βάθος τις  στους περισσότερους από  εμάς άγνωστες  πτυχές των καταπληκτικών ενοράσεων και θεωριών του  Βίκτωρος Σάουμπερκερ. 

To  βιβλίο εκδόθηκε  στα Ελληνικά (πρώτη έκδοση Σεπτέμβριος 2006)  από τις  ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΡΕΩ (Φλέμιγκ 31, 16231 Βύρωνας).

Για όποιον θέλει να εμβαθύνει  και είναι γνώστης της   Γερμανικής  γλώσσας τα  τεύχη  του περιοδικού "Implosion"  που εκδίδεται  από το  ινστιτούτο Implosion  Verein  fuer Implosionsforschung und Anwendung  e.V. (www.implosion-ev.de)  αποτελούν ένα εξαιρετικό εργαλείο καθοδηγητή στο μακρύ ταξίδι  των ανακαλύψεων του Βίκτωρα.

τεύχος Νο 116 
τεύχος Νο 117

τεύχος Νο 118

τεύχος Νο 119 
τεύχος Νο 120





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου